Реклама

Сескипилен тренд на инстаграм поради изолацијата

Денес продолжуваме да објавуваме, како познатите инстаграм ѕвезди го поминуваат своето време, додека се во изолација пради коранавирусот. Еве дел од нив.

View this post on Instagram

🤍

Soopstenie 10.07.2020

A post shared by FLORIANA MESSINA (@floriana_messina) on

View this post on Instagram

@renellaice

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Реклами