понеделник, 12 април, 2021
Реклама

Фото Вест: Погледнете какво изненадување направи велешанецот Боби Триманов

Секоја жена мечтае да ѝ биде предложен брак од љубениот на романтичен начин. Тоа е еден од моментите во животот кои никогаш не се забораваат. Велешанецот Боби Триманов и приреди прекрасно изненадување на својата девојка. Погледнете како изгледаше тоа.

Можеби ќе ве интересира:

Kegi Mobi