Реклама

Тројца новозаболени во последните 24 часа во Велес

Во последните 24 часа се регистрирани 3 нови случаи на Ковид-19 на територијата на град Велес.

Zito baner

Се работи за 2 пациенти поврзани со веќе постоечки кластер кои се наоѓаат на лекување на инфективното одеелени во општата болница во Велес и еден пациент потврден во клиниката „Жан Митрев“.

Agria

Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со Ковид-19 во нашиот град изнесува 43 лица од кои 4 излечени, три смртни случаи и 36 активни.