Реклама

Трет ден без заразени од коронавирус во Велес

Infektivna klinika Skopje naslovna

Нема нови случаи на заразени велешани со коронавирус во Велес во последните 24 часа. Ова е трет ден како не е регистриран ниту еден случај на заразени во овој град.

Zito baner

Според извештајот министерството за здравство денес се регистрира 47 оздравени пациенти.

Agria