Реклама

Словенија воведе задолжителен карантин за Северна Македонија

Slovenija

Словенечката Влада донесе одлука сите оние кои доаѓаат од Северна Македонија дека мораат да одат во задолжителен 14 дневен карантин.

Zito baner

Ваквата одлука важи за сите, без разлика дали се државјани на Словенија, Северна Македонија или држава членка на Европската Унија.

Agria

Минатата недела и соседна Бугарија воведе задолжителен карантин за македонските државјани.