Реклама

СО ПАТРИОТИЗАМ ПРОТИВ КОРОНАВИРУС

Италија е најпогодена од коронавирусот. Целата земјата е во карантин, но граѓаните наоѓаат начини како да се забавуваат, а притоа и да го кренат моралот и поттикнат патриотските чувства кај своите сограѓани.

Zito baner

Луиџи Ривети кој живее на југот на земјата, во градот Трепети на Сицилија, на својот балкон на труба ја изведе италијанската химна.

Agria

Еве како изгледа тоа: