Башкими шампион на Општинската фудбалска лига Велес

Со победата над екипата на Бабуна од 5:1, на гостински терен, екипата на Башкими и математички го обезбеди првото место во Општинската фудбалска лига – Велес. За одбележување е големиот број на регистрирани натпревари со службен резултат од 3:0.Текстот продолжува под рекламата На останатите натпревари Топлка загуби на домашен терен од екипата на Богомила со … Продолжи со читање Башкими шампион на Општинската фудбалска лига Велес