Реклама

Башкими шампион на Општинската фудбалска лига Велес

Со победата над екипата на Бабуна од 5:1, на гостински терен, екипата на Башкими и математички го обезбеди првото место во Општинската фудбалска лига – Велес. За одбележување е големиот број на регистрирани натпревари со службен резултат од 3:0.

Текстот продолжува под рекламата

Zito akcija 640x289px

На останатите натпревари Топлка загуби на домашен терен од екипата на Богомила со резултат 4:0. Натпреварите Илинден – Мартолци, Форца Нова – Согле и Чашка Младост се регистрирани со службен резултат од 3:0 за домаќините.

Текстот продолжува под рекламата

Agria
1БАШКИМИ (Ј)18161157/1349
 2ИЛИНДЕН (БС)18132343/1741
 3БАБУНА17122355/2538
 4БОГОМИЛА16103338/1833
 5СОГЛЕ1771925/3522
 6ФОРЦА НОВА17611021/2919
 7ГОРСКИ18531025/3518
 8МАРТОЛЦИ 20071744931/4116
 9ЧАШКА 202219431223/4615
 10МЛАДОСТ 197618421220/4314
 11ТОПОЛКА18261015/4812

Можеби ќе ве интересира: