Импресум

Батали.нет е информативен портал – online медиум кој генерира дневни вести со основна цел за објективно и навремено информирање на јавноста.

Уредник:
Владимир Тевчев

Редакција:
Димче Саздов
Иван Камчев

Новинарскиот тим на Батали.нет целосно работи по новинарскиот кодекс и не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи.

Zito akcija 640x289px

Правно лице:
ДПТПУ Инглиш клаб ДООЕЛ Велес
ул. Шефки Сали бр. 12, Велес

Agria

– реклама –

– реклама –