Импресум

Батали.нет е информативен портал – online медиум кој генерира дневни вести со основна цел за објективно и навремено информирање на јавноста.

.

Kegi Mobi

Уредник:

Владимир Тевчев

Редакција:

Димче Саздов

Мите Наковски

Иван Камчев

Новинарскиот тим на Батали.нет целосно работи по новинарскиот кодекс и не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи.

Правно лице:

ДПТПУ Инглиш клаб ДООЕЛ Велес, ул. Шефки Сали бр. 12, Велес