Апел за помош на 84-годишната Душанка од Велес, чиј дом невремето целосно го уништи

Невремето кое го зафати Велес пред пет дена го уништи речиси целиот дом на 84-годишната велешанка Душанка Иванова, која живее заедно со нејзиниот 54-годишен син. Во невремето настрадаа сандаци со пчели, домашни животни, градина со плодови, со кои едвај се прехрануваат, постелнини, гардероба. Немаат никакви услови за живот. „Вистинска среќа е што баба ми го … Продолжи со читање Апел за помош на 84-годишната Душанка од Велес, чиј дом невремето целосно го уништи