Реклама

КАМ маркети: Не купувајте претерано, бидете солидарни со оние кои треба да купат после вас

Управата на Кам Маркети апелира до граѓаните на совесност при купување на намирници. Неконтролираното купување кое, како резултат од стравот од коронавирусот, се појави деновиве, може да доведе до времено затворање на нашите маркети, велат од КАМ.

Zito baner