(ВИДЕО) Како изгледаше премиерата на филмот „Стела“

Македонскиот филм „Стела“ во петокот конечно ја доживеја својата светска премиера. Конечно, затоа што по низа перипетии, поради ковид-кризата и одложување на првично закажаната премиера во март, таа се случи шест месеци подоцна. А премиерата пројде според сите стандарди за една филмска премиера, на кои се надодадоа и стандардите за заштита од ковид-19. Продуцентите ова … Продолжи со читање (ВИДЕО) Како изгледаше премиерата на филмот „Стела“