Реклама

БРОЈКАТА НА ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУСОТ ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ИСКАЧИ НА 26

Утрово се тестирани 10 пациенти. Позитивни се тестовите на тројцата кои вчера се тестирале на клиниката „Жан Митрев“, а за нив во Институтот за јавно здравје се направени контролни тестови, кои го потврдиле претходниот резултат, потврди денес министерот за здравство Венко Филипче

Со ова бројката на заболени од коронавирусот се искачи на 26

Agria