Реклама

(ВИДЕО) НЕМА УСЛОВИ ВО КАСАРНАТА ВО ПЕПЕЛИШТЕ, СЕ ЖАЛАТ ГРАЃАНИТЕ КОИ ОД ВЕЧЕРВА СЕ ВО КАРАНТИН ТАМУ

Според видеото кое е објавено вечерва и споделено на YouTube каналот на Телевизија 24, условите во касарната во Пепелишта каде што треба да бидат сместени лицата кои што пристигнале од странство се многу лоши.

Zito baner