недела, 25 октомври, 2020
Реклама

Возач едвај спаси жива глава по удар во дива свиња на автопатот Скопје-Велес

Diva Svinja avtopat 2

Само чудо го спаси возачот на ова возило откако вечерва околу 21 и 30 часот тој удри во дива свиња на автопатот Скопје-Велес, близу Катланово.

За среќа возачот остана неповреден, а по малиот застој сообраќајот се одвива непречено.

Diva Svinja avtopat

Можеби ќе ве интересира: