Реклама

МИНИСТЕРОТ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ СО НОВО ВИДЕО, МАСОВЕН СКРИНИНГ

Кога зборуваме за тестирање на голем број граѓани на Коронавирус, важно е да се знае дека тоа се прави по одредена методологија. Еве како е тоа утврдено.