сабота, 3 декември, 2022
Реклама

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Министерот Венко Филипче закажа прес конференција во 18 часот

Министерот за здравство Венко Филипче во 18 часот ќе одржи прес конференција, на која треба да ги соопшти новите детали за ситуацијата со коронавирусот во земјава.

Следете ја прес конференцијата во живо:

Agria