Започна кампањата за градоначалничките изборите во Штип и Пласница

Почнува изборната кампања во Штип и Пласница. Во услови на кризна состојба и забрана за групирање на повеќе од четири лица седумината кандидати од овие две општини ќе ги убедуваат граѓаните да гласаат на изборите за градоначалнник. Кандидатите најавуваат фер кампања и строго почитување на здраствените протоколи. Ќе имаат минимум контакти со избирачите и ќе … Продолжи со читање Започна кампањата за градоначалничките изборите во Штип и Пласница