Реклама

(ВИДЕО) Сведоштво на Австралијанка заболена од коронавирус: ОСТАВЕТЕ ГИ ЦИГАРИТЕ, сега ви требаат вашите бели дробови!

Светот се бори со една од најголемите кризи на новото време – коронавирусот, кој досега уби неколку илјади луѓе, а зарази повеќе од сто илјади.

Zito baner

Најтешко погодени од болеста се постарите луѓе и оние со хронични заболувања. Затоа, лекарите ги советуваат луѓето што помалку да ги оптоваруваат своите бели дробови.

Agria

Млада Австралијанка, заболена од коронавирус, од својот болнички кревет во одделението за интензивна нега објави шокирачко и предупредувачко видео. Погледнете го!