понеделник, 8 март, 2021
Реклама

(ВИДЕО) За малку избегната трагедија, луд возач беснее во близина на Велес

До редакцијата на Батали.нет пред околу еден час пристигна видео на кое се гледа како несовесен возач, на патот помеѓу Сарамзалино и Лозово, наместо по десната, вози на левата лента од коловозот, па малку недостигаше да се случи вистинска трагедија.

Драматичниот момент се случува во 25. секунда од видеото, каде што јасно се гледа како несовесниот возач за малку ќе се забиеше во камион.

Kegi Mobi

Читателот кој ни го испрати видеото, рече дека го пријавил несовесниот возач во сообраќајната полиција, за да се спречи трагедија.

Можеби ќе ве интересира: