(ВИДЕО) Кавадарци доби велосипедско – пешачка патека долга четири километри

Општина Кавадарци ја пушти во употреба велоспедско – пашачката патека од село Ваташа до Моклиште во должина од четири километри. Изградбатана патеката чини 29,5 милиони денари, кои се обезбедени од Агенцијата за подршка на руралниот развој и Општина Кавадарци. Погледнете го видеото од свеченото отворање: Можеби ќе ве интересира: (ВИДЕО) Фондацијата „Никола Јанчев“ донираше милион … Продолжи со читање (ВИДЕО) Кавадарци доби велосипедско – пешачка патека долга четири километри