Обвинение за двајцата возачи кои ја предизвикаа ланската верижна сообраќајка кај Пуста Кула во која загина жена

Велешкото обвинителство поднесе обвинение против две лица, кои пред точно една година предизвикаа сообраќајна несреќа, во која загина жена. Несреќата се случи на 16 јаниари на автопатот Велес – Скопје, на дева километри пред пунктот на Македонија пат на Пуста кула. Во сообраќајката учествуваа неколку возила, кои се забиваа едно во друго, откако прво еден … Продолжи со читање Обвинение за двајцата возачи кои ја предизвикаа ланската верижна сообраќајка кај Пуста Кула во која загина жена