Реклама

(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) Вонредно обраќање на премиерот Оливер Спасовски

Техничиот претседател на Владата Оливер Спасовски ќе се обрати на прес конференција закажана за 20:45 минути.

Zito baner

Се очекува да ги соопшти најновите мерки за заштита од ширење на коронавирусот и тоа дали ќе се воведе полициски час.

Agria

Обраќањето следетего тука: