Реклама

(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција во 20 часот

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција во 20 часот. Се очекува да ги соопшти најновите информации околу состојбата со коронавирусот.

Zito baner

До овој момент, во Македонија заразени со коронавирус се 114 граѓани, а денеска е забележан и првиот смртен случај од оваа болес. Почин 57 годишна жена од Куманово.

Agria

Прес конференцијата можете да ја следите тука: