Реклама

Ново поефтинување на горивата

Регулаторна комисија за енергетика ги објави новите цени на горивата. После полноќ се намалуваат за 3, 4.5 односно 5 денари.

Zito baner
goriva

Според новиот ценовник, кој стапува во сила од полноќ, бензинот Супер-95 поевтинува за 5,00 денари и ќе се продава по цена од 49,50 денари. Супер-98 поевтинува за 4,50 денари и ќе се продава по цена од 52,00 денари, а Дизелот, ќе биде поевтин за 3,00 денари и ќе се точи за 45,50 денари по литар.

Agria