Реклама

(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција . Се очекува да ги соопшти најновите информации околу состојбата со коронавирусот.

До овој момент, во Македонија заразени со коронавирус се 136 граѓани, а денеска е забележан и вториот смртен случај од оваа болест

Agria

Прес конференцијата можете да ја следите тука: