Реклама

Почина девојчето кое беше повредено во земјотресот во Загреб

Петнаесетгодишното девојче кое беше тешко повредено во земјотресот што во неделата наутро го погоди Загреб, почина попладнево.

Zito baner
Zagreb zemjotres

Раководителот на болницата на Клаиќ, Горан Роиќ, го потврди ова за медиумите во Хрватска. И покрај сите напори на лекарите кои се бореле за нејзиниот живот , девојчето починало.

Agria