Реклама

(ФОТО-ВЕСТ) ВНИМАВАЈТЕ: Коњи се движат на магистрален пат пред Велес, сопственикот се обидува да ги тргне од патот

konji na patot lozovo Veles

Овие две фотографии до редакцијата на батали.нет ги испрати читател кој се обраќал на патниот правец Велес-Штип. На фотографиите се гледа како три коњи одат по патот, а веројатно нивниот сопственик кој ги испуштил, се обидува да ги тргне од патот.

konj na patot pred Veles

Moжеби ќе ве интересира:

Kegi Mobi