Реклама

Прво авторскo oрo на 15 годишниот Давор Ќимовски

Давор Ќимовски од Чашка има 15 години а веќe е врвен хармоникаш. Негов учител е велешки виртуоз на хармоника Војче Петрушев, со кого веќе музицираат и заедно.

Прво авторскo oрo на Давор доби и свој видео запис.

Agria

Во продолжение погледнете го спотот за „Ќимово оро“.

Можеби ќе ве интересира: