Реклама

СЛЕДИ ВО ЖИВО: Филипче на прес конференција во 16 часот

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција за 16 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу кризата со коронавирусот, но и за новозаразените, од кои тројца се од Велес.

Zito baner

Следете ја прес конференцијата тука:

Agria