Реклама

Пишман аџија: Ги повикаа отпуштените социјалци да аплицираат за парична помош, па веднаш се повлекоа!

Велешкиот центар за социјални работи вчера ги повика граѓаните кои спаѓаат во групата на социјално загрозени семејства, а кои останале без работа поради кризата со коронавирусот да се пријават кај нив, за да добијат парична помош.

Zito baner

Сепак, денеска на фејсбук профилот на Центарот за социјални работи Велес осамна друга објава, сосема спротивна од вчерашната.

Agria