Реклама

Нови заболени од коронавирус регистрирани во последните 24 часа

За 24 часа, исто толку нови заболени од коронавирус во земјава. Најмногу од нив се од Скопје – 15. Нема велешани меѓу новите регистрирани, со што во Велес остануваат само тројцата од вчера. Со новозаболените, вкупната бројка на заразени со КОВИД-19 во земјава изнесува 201 лице.

Zito baner