недела, 4 декември, 2022
Реклама

СЛЕДИ ВО ЖИВО: Филипче на прес конференција во 16 часот

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција за 16 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу кризата со коронавирусот, но и за новозаразените. Бројката на новозаболени се искачи на 201 лице.

Следете ја прес конференцијата тука:

Agria