(ФОТО+ВИДЕО) Окикукаи уечи рју Македонија Хомбу доџо Велес го одржа редовниот семинар во Охрид

Во периодот од 16 – 18 јули, во организација на Окикукаи уечи рју Македонија Хомбу доџо Велес, се одржа редовниот семинар, но овојпат во Охрид. Инструктори на семинарот беа, сенсеи Милан Димитриески (7 дан) од Белград Санчин доџо, Окикукаи Србија, и Боре Видевски (4 дан) од Велес.Текстот продолжува под рекламите „Семинарот беше од едукативен карактер, … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Окикукаи уечи рју Македонија Хомбу доџо Велес го одржа редовниот семинар во Охрид