Во Велес регистриран еден нов случај на ковид-19

Единаесет дена Велес беше град без ниту еден активен случај на ковид-19. Денес Министерството за здравство информираше дека во последните 24 часа се направени 3.569 тестирања, а регистрирани се 36 нови случаи на Ковид-19. Еден случај на заразен со коронаирус е регистриран и во Велес. Состојба по градови изгледа вака: Куманово – 15, Скопје – … Продолжи со читање Во Велес регистриран еден нов случај на ковид-19