Реклама

Видео: Невреме во Кавадаречко, ветар измешан со прашина

Денес поради големата нестабилност во атмосферата имаше несекојдневна глетка од невреме во Кавадаречко.

На снимката може да се забележи невреме со ветар измешан со прашина од честички од некогашен Фени, сега Еуроникел во Кавадаречко.

Agria

Mожеби ќе ве интересира: