Видео: Невреме во Кавадаречко, ветар измешан со прашина

Денес поради големата нестабилност во атмосферата имаше несекојдневна глетка од невреме во Кавадаречко. На снимката може да се забележи невреме со ветар измешан со прашина од честички од некогашен Фени, сега Еуроникел во Кавадаречко. Mожеби ќе ве интересира: Еден нов случај на ковид-19 во Велес