Реклама

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Министерот Филипче закажа прес конференција во 18:00 часот

Filipce 26.03.2020

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција за 18:00 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу кризата со коронавирусот, за бројот на новозаразените, но и за новиот смртен случај од коронавирус.

Следете ја прес конференцијата тука:

Agria