Извидници за пример, воспитно – образовна улога на извидничкиот одред “Димитар Влахов“

Извидничкиот одред “Димитар Влахов” од Велес одбележувајќи го 69 годишното постоење на одредот во Велес и Република Македонија и 70 години извидништво во Велес и Денот на востанието  на Македонија, во периодот од 10-11.10.2021 год. во извидничкиот центар “Голозинци“ ги организираше јубилејните традиционалните 35-ри Средби на извидници Голозинци – Велес 2021.Содржината продолжува под рекламата Поради … Продолжи со читање Извидници за пример, воспитно – образовна улога на извидничкиот одред “Димитар Влахов“