Реклама

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Министерот Филипче закажа прес конференција во 14:00 часот

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција за 14:00 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу кризата со коронавирусот, за бројот на новозаразените и други важни информации од последните 24 часа.

Filipce 29.03.2020 slika

Следете ја прес конференцијата тука:

Agria