Реклама

Не е шега, снег падна на 1 април! (ФОТОГАЛЕРИЈА)

sneg saat kula

Назад е зимата. Оваа поговорка изгледа годинава си е наместо. Иако цела календарска зима не падна ниту една снегулка, во првите денови на пролетта дури два пати снегот не изненадува.

Zito baner

Денешните врнежи беа пообилни од оние од минатата недела, па на места се создаде и снежна покривка. Поради снегот граѓаните денеска потешко се движеа низ градот.

Agria

Не е шега, снег падна на 1 април!

Галеријата со фотографии од снежниот првоаприлски Велес, погледнете ја на нашиот Facebook Fan Page