сабота, 3 декември, 2022
Реклама

Вработените од Алена на колективен одмор

Вработените од конфекцијата Алена ќе бидат на колективен одмор од денес па се до 4 мај.

Од раководството се одлучиле на ваков чекор поради превентива од ширење на заразата од коронавирусот.Случајот се поврзува со зарзениот средношколец чиј тест вчера беше позитивен.

Agria

Сепак, Батали.нет дознава дека роднината на средношколецот кој работел во конфекцијата навреме се изолирал и откако средношколецот ги добил симптомите, неговиот роднина не одел наработа.