Реклама

(ВИДЕО) Пред полицискиот час и по него!

Малкумина можат да бидат сведоци на атмосферата кога почнува полицискиот час. Батали.нет направи кратко видео, на кое можете да видите како изгледаше градот денеска, десетина минути пред почетокот на полицискиот час, се до моментот на неговиот почеток, во 16 часот.