Реклама

(ВИДЕО) Кавга пред експозитура на банка во Скопје

Гужви пред експозитурите на банките од утрово има во цела држава. Често присутна е и нервозата кај граѓаните. Камерата на Телевизија 24 утрово сними кавга помеѓу граѓаните, кои во голем број доаѓаат пред експозитурите во банките, откако вчера владата донесе одлука да го продолжи полицискиот час, кој од утре ќе почнува во 16 часот.

Zito baner