Реклама

Што научивме од деновите поминати во изолација?

Samoizolacija

Што научивме досега?

Неколку кратки наравоученија од деновите поминати во изолација:

Agria
 • Кина победи во Третата Светска војна, без да испука ни еден проектил.
 • Европјаните не се толку образовани, како што се чинеа.
 • Богатите знаат да бидат помалку имуни од сиромашните.
 • Нема поп, свештеник или оџа кој ќе ја спаси планетава.
 • Здрaвствените професионалци се побитни од фудбалските професионалци.
 • Нафтата е безвредна во свет кој не троши.
 • Животните во кафез се чувствуваат онака, како што ние се чувствуваме во карантин.
 • Планетата брзо се регенерира без човечко мешање.
 • Многу луѓе можат најнормално да работат од дома.
 • Секој може да преживее без џанк фуд.
 • Да се одржува пристојна хигиена не е до толку тешко.
 • И мажите можат да готват.
 • Медиумите се полни со глупоштини.
 • Актерите се забавувачи, не се херои.
 • Животот е толку кревок.
Planeta