Реклама

Хумани луѓе помогнете

Граѓаните од Велес денес на социјалните мрежи објавија видео од човек кој моли за помош. Тој со денови не бил јаден. Да му помогнеме на овој наш сограѓанин.

Zito baner

Сите они се во можност да донираат храна, можат истото да го сторат во Евангелската Црква која работи од Понеделник до Петок од 09 до 14, која се наоѓа на зад Авона или во Црвениот Крст.

Agria