Реклама

Адреналин на ,,две тркала”, по 12 пат ќе се одржи Ендуро трка од државниот шампионат

Наредниот викенд на 19 јуни во организација на Мото клубот „МОТОВЕЛЕС“, на познатата локација Ендуро полигон на Мото клубот „МОТОВЕЛЕС“ по 12 пат ќе се одржи Ендуро трка од државниот шампионат во Ендуро за 2022 година.

На трката ќе се натпреваруваат во Е1, Е2, Е3 класа, а за прв пат се воведува и класата Е јуниор до 23 години. Сите учесници мораат да имаат натпреварувачка лиценца

Agria

Организаторот Мото клубот „МОТОВЕЛЕС“, ги повикува сите заинтересирани да го посетат настанот.