98 санкции за брзо возење на автопат Куманово – Скопје – Велес

На автопатот Куманово – Скопје – Велес, каде максималната дозволена брзина на движење е 120 километри на час, сообраќајната полиција вчера казнила 98 возачи кои возеле над дозволеното. Од нив дури 18 возеле со над 50, а три возила се движеле со над 70 километри на час повеќе од дозволената брзина. Содржината продолжува под рекламата Од … Продолжи со читање 98 санкции за брзо возење на автопат Куманово – Скопје – Велес