вторник, 29 ноември, 2022
Реклама

Видео: Стотици граѓани на улица во полициски час

Дали сите ги почитуваме полицискиот час кој го воведе владата? Вечерва на социјалните мрежи се појавија видеа како стотици граѓани се испаднати на улица.

Точната причина зошто се граѓаните надвор не знаеме, но очекуваме подетални информации

Agria

Видеото од протестот можете да го видите тука.